Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Een Aanspreekcultuur die wérkt!

Creëer een aanspreekcultuur in je onderneming en verbeter de samenwerking tussen de mensen. Dat betaalt zich uit in meer betrokkenheid en motivatie van iedereen die bij je bedrijf betrokken is. Én, waar het uiteindelijk toch om gaat: het levert een beter resultaat op. 

Door middel van vragenlijsten inventariseren we de huidige situatie en worden de medewerkers meegenomen in de verbetermogelijkheden. Door middel van de feedbackcursus en technologische ondersteuning door YibYib, wordt de veranderende manier van met elkaar om te gaan versterkt en geborgd, zodat het verankerd wordt in de bedrijfscultuur. 

De kracht van de verankering in je bedrijf wordt geleverd door YibYib. YibYib is het unieke platform dat ontwikkeling op persoonlijk, team- en organisatieniveau ondersteunt.  

Het faciliteert feedbackprocessen en brengt middels online dashboards 24/7 de ontwikkeling in kaart. Het platform is  zowel snel te implementeren op basis van voorgedefiniëerde flows, als volledig op maat in te richten en kan daarom worden ingezet op tal van ontwikkelvraagstukken.

Voor meer informatie over YibYib   lees hier verder  

Laat het mij weten wanneer je interesse hebt in een demo: bel mij direct op 06-13259987 of vul het contactformulier in.

Wanneer je besluit met YibYib aan de slag te gaan:

  • Ben ik je begeleider om het programma op maat voor jouw onderneming te maken.
  • Ben ik je instructeur om het hele team of je hele organisatie op te leiden
  • Ben ik je coach om het leertraject in goede banen te leiden en de ontwikkeling van je medewerkers, team en organisatie te stimuleren.
  • Ben ik je gids om het maximale rendement uit dit platform te halen.