Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

ACT®  meting

De ACT®  meting
Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd: 12 minuten om precies te zijn. In die korte tijd geeft ACT je inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend te werk te gaan, samenwerken in teamverband te combineren met zelfstandig opereren en bestand te zijn tegen stressvolle situaties.

Meten is weten
Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd. ACT is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 12 minuten een antwoord geeft op veel van jouw persoonlijke vragen.
Bijvoorbeeld:

  • Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
  • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
  • Op welke manier neem ik beslissingen?
  • Hoe reageer ik onder druk?
  • Waarom reageer ik zo?

De uitkomst van deze unieke meting wordt samengevat in een heldere, overzichtelijke rapportage.


Inzicht in competenties en drijfveren

Tekst en beeld
In tegenstelling tot andere metingen combineert de ACT Meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de ACT Meting in staat om innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Het is dus de combinatie van tekst en beeld die de ACT Meting tot een uniek instrument maakt.

Een eyeopener
Van onze klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT Meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. De ACT Meting is dan ook een eyeopener, ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel van iedereen, zowel in het werk als privé tot meer plezier en energie leidt.

Investering
Wanneer je je aanmeldt voor de meting, ontvang je per mail een link, waarmee je de test van 12 minuten op je eigen pc uitvoert.
Zodra je de test hebt uitgevoerd, kunnen we starten met het terugkoppelgesprek, waarin je een heldere uitleg krijgt over jouw resultaten en een rapport waarin alles nog eens duidelijk beschreven staat.
De prijs voor de test, terugkoppelgesprek en rapport bedraagt € 395,=.

Na de meting
Omdat de diagnose zo helder en in de roos is, komt er vrijwel direct de behoefte om de uitdaging van de diagnose aan te gaan. De meest gestelde vraag is dan ook: “Hoe nu verder?”. Daarmee wil ik je graag helpen door middel van effectieve coaching en ondersteuning. Ik bespreek in het terugkoppelgesprek graag de mogelijkheden met je.

Lees meer over wat nu precies een ACT meting is.